Medlem

Bemærk at du skal oprette dig med en emailadresse eller være logget ind før du kan købe dit medlemskab eller se vores livestreams.

Hvis du tidligere har oprettet dig som medlem er det er vigtigt at du, i forbindelse med din betaling, angiver den e-mail som du har brugt til at oprette dit medlemskab, således at vi kan finde dig i vores betalingssystem.

 

Indhold af sitet. 
Danish Femdom tilbyder erotiske film, der indeholder seksuelle aktiviteter og nøgenhed. 
Du kan kun blive medlem hvis du er over 18 år. Alle medvirkende modeller, er over 18 år

Betalingsmåder.
Visacard og mastercard
Debetkortene Visa Electron og Maestro
Mobile Pay 
Bankoverførsel
Hvis du betaler med mobilepay eller bankoverførel er det vigtigt at du angiver den email du har 
 brugt til at oprettet dit medlemskab, således at vi kan finde dig i vores betalingssystem. Af betalingslinjen på din bankkonto, vil alene navnet Danske Bank fremgå. Hvis du betaler med Mobilepay, vil navnet FD Productions fremgå. Ingen andre navne vil optræde.  Det er derfor 100% diskret at betale på én af de 2 måder.
IBAN Kontonummer: DK9430000012011261 BIC (SWIFT-adresse)DABADKKK

Personlige oplysninger. 
De oplysninger som Danish Femdom modtager om medlemmet i forbindelse med medlemskab, herunder mailadresse eller andet, behandles med den størst mulige diskretion og kun med det formål at gennemføre dit køb. Vi opbevarer ikke oplysningerne, og de videregives ikke til 3. mand. Danish Femdom gemmer ikke oplysninger når købet er afsluttet. 

Leveringstid. 
Benytter du kort så bliver dit medlemskab aktivt med det samme. Benytter du bankoverførsel eller mobilepay må du forvente en leveringstid på 1-3 hverdage.

Fortrydelsesret.
Da dit abonnement tages i brug straks efter betaling, er abonnementet ikke omfattet af fortrydelsesret. Du er derfor bundet af købet når dette er gennemført ved betaling. Tilbagebetaling kan derfor ikke ske. 

Opsigelse.
Medlemskabet af denne side udløber uden opsigelse ved udløb af den periode medlemmet har betalt for.

Ophør af medlemskab. 
Danish Femdom forbeholder sig ret til trods at betaling fra et medlem er sket, at slette medlemskabet, såfremt medlemmet overtræder websitets betingelser, herunder videregiver personlige oplysninger om hvem der står bag Danish Femdom eller modeller, på boards, internettet, i klubber eller i andre sammenhænge.

Alle de ovenfor beskrevne betingelser, gælder for medlemskabet på denne side. Ved købet, accepterer medlemmet disse betingelser.